Reparatii laptopuri in cadrul firmei PClife Iasi

Reparatii laptopuri in Iasi

Oferim o gama larga de servicii pentru toate tipurile de laptopuri. Tehnicienii care se vor ocupa de laptopul dumneavoastra vor stabili cauza defectarii echipamentului si va vor oferi servicii profesionale . Oferim de asemenea si servicii pentru reparatia notebook-ului dumneavoastra.

PClife: service laptopuri in Iasi

Avand o vasta experienta in service, reparatii si consultanta IT, firma noastra ofera servicii de cea mai inalta calitate pentru laptopul sau notebook-ul dumneavoastra. La solicitarea dumneavoastra vom hotara daca echipamentul va fi diagnosticat si reparat la sediul nostru sau la domiciliu. Luand in considerare multitudinea de probleme ce pot aparea, firma noastra se va ocupa de reparatia si curatarea laptopului, de schimbarea displayului sau a bateriei, inlocuirea carcasei sau a tastaturii cat si depistarea eventualelor probleme de tip hardware si reparatia acestora: diagnosticarea placii de baza, diagnosticarea placii video sau inlocuirea display-ului, diagnosticarea placii wireless etc.

Daca problema se poate remedia la domiciliu, transportul va fi gratuit. Echipamentul dumneavoastra va beneficia de reparatii sau service laptopuri de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi din Iasi!

Cele mai des intalnite probleme ale laptopului

supraincalzirea laptopului (curatarea de praf a laptopului si inlocuirea pastei termoconductoare)

laptopul nu afiseaza nimic: black screen (verificarea si eventual schimbarea display-ului laptopului sau diagnosticarea placii video sau placii de baza a laptopului)

■ probleme in redarea sunetului (verficarea driver-ului placii audio, verificarea conexiunii dintre sistemul audio si placa audio, diagnosticarea placii audio)

sistemul de operare nu se incarca (reinstalarea sistemului de operare (Windows, Linux, etc) sau verificarea sistemului boot a hard disk-ului)

laptopul merge foarte greu si da diverse erori (instalarea unui program antivirus si scanarea completa a laptopului, curatarea registrilor, defragmentarea hard-ului si update-ul driverelor, in cel mai rau caz o reinstalare a sistemului de operare)

■ durata scazuta a bateriei laptopului (consultanta in vedera achizitionarii unei noi baterii)

■ deteriorarea carcasei sau a tastaturii laptopului (inlocuirea caracasei sau a tastaurii)

laptopul nu se alimenteaza (verificarea si eventuala schimbare a incarcatorului acestuia)

laptopul nu se conecteaza la internet (reinstalarea driverelor placii wireless sau diagnosticarea acesteia in vederea unei eventuale schimbari)

Indiferent de problema pe care o intampinati datorita defectarii laptopului atat la nivel software cat si la nivel hardware nu ezitati sa ne CONTACTATI!

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! SEO Romania