Reparatii la calculatoare la firma PClife Iasi

Reparatii calculatoare in Iasi

Oferim si la domiciliu o gama larga de reparatii IT astfel incat clientii nostri sa beneficieze atat de consultanta IT cat si de service calculatoare in judetul Iasi, la un nivel profesional, cu eficienta maxima si intr-un timp cat mai scurt. Pentru toata gama de reparatii PC, transportul la domiciliul este gratuit!

PClife: service calculatoare in Iasi

Echipa noastra de tehnicieni care au pregatire in domeniul serviciilor, reparatiilor si consultantei IT va oferi atat la sediul firmei cat si la domiciliul dumneavoastra solutionarea problemelor calculatorului personal. Fie ca este vorba de defectiuni la nivel hardware sau software firma noastra va pune la dispozitie tehnicieni care vor rezolva echipamentele IT. In plus oferim un set complet de servicii de la instalarea sistemului de operare (Windows, Linux etc.), a driverelor (toate driverele necesare functionarii corecte a calculatorului), a numeroaselor programe (programe pentru audio, video, pdf, Microsoft Office, antivirus si alte programe la cerere) pana la diagnosticarea componentelor defecte (placa de baza, placa video, sursa, memoriile, hard disk-ul, procesorul) si perifericele (monitorul, tastatuta, mouse-ul, imprimanta, scanerul).

Ne deplasam gratuit la dumneavoastra acasa, in Iasi sau in imprejurimi, va oferim preturi competitive si timp de interventie scazut. Orice deplasare a unui tehnician va fi urmata de o consultanta IT gratuita dupa care vom oferi sugestii si reparatii IT in functie de problema calculatorului. Ne propunem sa oferim servicii PC la un nivel profesional astfel incat sa ne formam un portofoliu vast de clienti multumiti!

Probleme frecvente ce pot aparea in urma defectarii calculatorului personal

monitorul nu afiseaza imagine: black screen (necesita o diagnosticare a placii video si apoi verificarea conexiunii dintre monitor si unitatea centrala)

monitorul afiseaza text pe fundal albastru: blue screen (verificarea memoriei calculatorului sau o analiza completa a placii de baza)

■ probleme in redarea sunetului (verficarea driver-ului placii audio, verificarea conexiunii dintre sistemul audio si placa audio, diagnosticarea placii audio)

sistemul de operare nu se mai incarca (necesita o reinstalare a sistemului de operare sau analiza sistemului boot a hard disk-ului)

calculatorul merge foarte greu, apar diverse erori (instalarea unui program antivirus si scanarea completa a calculatorului, curatarea registrilor, defragmentarea hard-ului si update-ul driverelor. In cel mai rau caz vom reinstala sistemul de operare.)

■ probleme in conectarea pc-ului la internet (verificarea driverelor placii de retea, verificarea cablurilor UTP si a mufelor RJ45)

■ supraincalzirea unitatii centrale (curatarea de praf a intregului sistem si schimbarea pastei termoconductoare)

Fie ca doriti o consultanta sau un sfat in achizitionarea de noi echipamente sau componente IT ori ca doriti sa beneficiati de service sau reparatii IT, nu ezitati sa ne CONTACTATI!

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! SEO Romania