Configurare router si servici de retelistica la firmei PClife Iasi

Servicii de retelistica in Iasi

Deseori intampinam probleme la conexiunea la internet. Acestea pot aparea din mai multe motive: defectarea placii de retea sau coruperea driverelor acesteia, defectiuni aparute la routerul sau switch-ul sau deteriorarii ale cablului UTP sau a mufelor RJ45.

PClife: servicii de retelistica in Iasi

Datorita problemelor ce pot aparea la conexiunea sistemului dumneavoastra la internet noi va oferim diverse solutii cat mai rapid, la domiciliul dumneavoastra. Serviciile noastre includ: configurarea routerului, instalarea driverelor sau diagnosticare pentru placa de retea sau wireless, innoirea si mufarea cablurilor de internet, configurarea calculatorului sau a laptopului la reteaua internet. Oferim consultanta in achizitionarea, daca este cazul, a unor echipamente pentru crearea conexiunii la un provider de internet.

Ne deplasam gratuit la dumneavoastra acasa, in Iasi sau in imprejurimi, vom identifica sursa problemei si vom restabili conexiunea la internet.

Probleme ce pot intrerupe conexiunea echipamentului dumneavoastra la internet

■ defectarea placii de retea sau wireless sau coruperea driverelor acestora (diagnosticarea placii de retea sau wireless, reinstalarea driverelor si update-ul acestora)

■ conexiunea dintre router sau switch si calculatorul dumneavoastra nu este realizata (configurarea routerului, verficarea switch-ului, verificarea atat a cablurilor cat si a mufelor care fac legatura dintre acestea)

■ probleme in realizarea conexiunii la internet (configurarea sistemului de operare si crearea unei noi conexiuni la provider-ul dumneavoastra de internet, verificarea si innoirea cablurilor ce realizeaza conexiunea)

Atunci cand intampinati o problema la conexiunea sistemului dumneavoastra la internet, aceasta poate fi remediata de catre operatorii nostri. Pentru consultanta sau rezolvarea problemelor dumneavoastra nu ezitati sa ne CONTACTATI!

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! SEO Romania