Curatare laptop de praf in Iasi la PClife

Curatare laptop Iasi

Una dintre cele mai intalnite probleme ale laptopului este reprezentata de supraincalzirea sau blocarea acestuia datorita acumularii de praf pe cooler. De aceea firma noastra vine in ajutorul dumneavostra prin serviciul de curatare de praf a laptopului si schimbarea pastei termoconductoare.

PClife: curatare laptop praf in Iasi

Adeseori laptopul dumneavoastra intampina probleme, blocandu-se si incalzindu-se datorita prafului ce se afla in interiorul acestuia. In acest moment laptopul functioneaza greu, scotand zgomote ciudate si supraincalzindu-se. Aceasta problema influenteaza negativ buna functionare a laptopului iar pentru a rezolva aceasta problema este nevoie de curatarea laptopului de praf si de inlocuirea pastei termoconductoare.

Curatarea laptopului de praf dureaza maxim 2 ore in functie de modelul acestuia si se va efectua atat la sediul nostru cat si la domiciliul dumneavoastra. Laptopul va fi curatat complet de praf la cel mai avantajos pret din Iasi.

Probleme aparute la laptop datorita prafului

supraincalzirea laptopului (curatarea de praf a laptopului si inlocuirea pastei termoconductoare)

laptopul ruleaza foarte greu si se blocheaza des (verificarea de praf a laptopului, curatarea acestuia si schimbarea pastei termoconductoare)

■ laptopul scoate un zgomot ciudat (indepartarea prafului de pe cooler)

Este recomandata curatarea laptopului de praf cel putin o data pe an! Indiferent de problema pe care o intampinati cauzata de praf sau invechirea (uscarea) pastei termoconductoare nu ezitati sa ne CONTACTATI!

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! SEO Romania